Dodatni saveti za online zaradu

Ovde mozete naci osnovne dodatne savete za online zaradu,koji su uglavnom neophodni i bez kojih online zaradu ne bi mogli uspesno da ostvarite.

27.09.2011.

Alert Pay

Da bi mogli da se bavite online zaradom potrebno je da imate otvoren racun preko Alert Pay. To je internet servis preko kog se prebacuje novac,ili pak vi nekom mozete prebacivati novac. Da biste otvorili account na Alert pay-u mozete to uciniti klikom na banner. Zaradjeni novac,uglavnom svi website-vi isplacivace vam preko Alert Pay a oni posle vama prosledjuju novac na jedan od 3 nacina kada to zatrazite ( cek,kreditna kartica, bank Wire ). Za Serbiu najbolji je nacin cek iako je najduzi,ali je provizija najniza. Registracija i popunjavanje accounta na AlertPay-u je vrlo jednostavno trebate samo popuniti trazene podatke za Personal Pro account.

26.09.2011.

PayPal u Srbiji

Hoce li biti PayPal-a u Srbiji? NBJ je nedavno objavila da vise ne postoje prepreke da PayPal profunkcionise u Srbiji. Naime NBS je poslala dopis ministarstvima da gradjani Srbije mogu bez ikakvih ogranicenja slobodno da koriste PayPal internet servis za placanje preko interneta kao i prijem novca. Shodno propisima o platnom prometu PapPal.Ltd Singapore nema obavezu da otvori bankarsku ili neku drugu finansijsku instituciju u Srbiji da bi mogao da vrsi usluge.

14.09.2011.

ITY.IM-ZARADITE SVOJIM BLOG I SKRACIVANJEM LINKOVA

Ity.im je web site za skracivanje linkova. Ako podrzavate ovakve web site, mozete zaradjivati putem njih. Za registraciju kliknite na banner: Imate 2 vrste free accounta: 1. za advertisers 2. za publishers Kod publishers accounta mozete zaradjivati i preko referral programa i to na svakih 10 referrala imate 2.00$ bonusa, na svakih 100 referrala imate bonus od 25.00$ i na svakih 1000 referrala imate bonus od 300.00$ Mozete nalepiti i cod na svoj website ili blog ako ga imate i na taj nacin zaradjivati. Za promociju svojih referral linkova imate lepo uradjene bannere u raznim velicinama.

08.09.2011.

FULL TRAFFIC- CHITIKA

Fulltraffic je website na kome mozete da se besplatno registrujete,ako imate svoj blog ili website,na kome mozete da postavite cod kojí bi vam omogucio prikaz reklama preko kojih mozete da zaradjujete,kada posetioci vaseg bloga ili website kliknu na njih. Mozete podesiti ove reklame da se pojavljuju nekoliko puta u toku posete bloga ili website,tako da kada se pojave posetilac bloga ili website da bi nastavio posetu blogu ili website mora na njih kliknuti. Ove reklame koje postavljate preko fulltraffica su slicne one koje postavljate preko Google Adsense,mada postoje i odredjene razlike. Savet a i preporuka je da na jednom blogu ili website ne postavljate zajedno Google Adsense i FullTraffic. Zasto,verovatno cete se pitati? Zbog toga sto bi u tom slucaju FullTraffic znatno umanjio zaradu preko Google Adsense,zato sto bi u tóm slucaju posetioci ignorisali reklame postavljene preko Google Adsense. Kada postavite reklame preko FullTraffica jedino sto trebate raditi s obzirom da nemate uticaj na njih je to da obezbedite sto vise posetioca svom blogu ili website, reklamirajuci ih,preko raznih drustvenih mreza,foruma,funpage strana i sl. CHITIKA e MINIMALLS je website na kome mozete zaraditi ako se registrujete,potpuno besplatno,pod uslovom da imate svoj blog ili website. Zaradjujete postavljanjem reklama na blogu ili website.U pitanju su pay-per-click reklame koje rade u kontekstualnom (kao AdSense) ili ne- kontekstualnom rezimu u zavisnosti od toga sta zelite. Ukoliko ih koristite u non- contextual rezimu, AdSense dozvoljava koriscenje i jednih i drugih na istom sajtu cak i na istim stranama! Ako koristite contextual, onda ne mozete koristiti i jedno i drugo, AdSense ce vam otkazati poslusnost. Ono sto je takodje bitno je da su reklame interaktivne, to jest imaju tabove i mislim da su zbog toga zanimljivije od AdSense-a. Jedina losa stvar je sto vam se statistika i zarada prikazuju samo jednom dnevno a ne na shvakih sat vremena kao kod AdSense-a.Za postavljene reklame preko CHITIKA e MINIMALLS,isplacuje vam se zarada preko PayPala ili Checka. Ako ste iz Serbie morate da ím posaljete email i da im kazete da ste iz zemlje Serbie i da ne mozete da primate pare preko PayPal kako bi vas evidentirali za slanje para putem ceka. Za registraciju na Chitika e MiniMalls klik na: Chitika.com Share

Dodatni saveti za online zaradu
<< 09/2011 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930

MOJI LINKOVI

BLOGOVI ZA ONLINE ZARADU

FACEBOOK FUNPAGE Online zarada

OGLASI